Home » News Update » WINTER TIMINGS 2019

 
 

WINTER TIMINGS 2019

 
 
Pre – School Timings
                   
Class PG       08:30 – 12:30 4 hrs
                 
Class KG     08:30 – 01:00 4 ½ hrs
                       
Class – PREP                
                 
    Periods     Timings   Duration
               
    Assembly     08:30 – 08:45   15 mins
               
    1st Period     08:45 – 09:25   40 mins
               
    2nd Period     09:25 – 10:05   40 mins
               
    3rd Period     10:05 –10:45   40 mins
                 
    Break     10:45 – 11:05   20 mins
               
    4th Period     11:05 – 11:45   40 mins
               
    5th Period     11:45 – 12:20   35 mins
               
    6th Period     12:20 – 12:55   35 mins
               
    7t h Period     12:55 – 13:30   35 mins
                       

 

Winter Timings for Friday (2019 – 2020)

Class – Prep

  Periods   Timings Duration
         
  *Class Assembly   08:30–08:35 05 mins
   
   
         
  1st Period   08:35–09:15 40 mins
         
  2nd Period   09:15–09:50 35 mins
         
  3rd Period   09:50–10:25 35 mins
         
  4th Period   10:25–11:00 35 mins
         
  Break   11:00–11:20 20 mins
         
  5th Period   11:20–11:55 35 mins
         
  6th Period   11:55–12:30 35 mins
         
  P.G Timings: 8:30 – 12:30  
  K.G Timings: 8:30 – 12:30  

 

Winter Timings (2019 – 2020)

Class I – XII

 

Periods Timings Duration
 
     
Assembly 08:00–08:15 15 mins*
     
1st Period 08:15–08:55 40 mins
     
2nd Period 08:55–09:35 40 mins
     
3rd Period 09:35–10:15 40 mins
     
4th Period 10:15-10:55 40 mins
     
Break 10:55–11:15 20 mins
     
5th Period 11:15–12:00 45 mins
     
6th Period 12:00–12:40 40 mins
     
7th Period 12:40–13:20 40 mins
     
8th Period 13:20–14:00 40 mins
     

 

Winter Timings for Friday (2019 – 2020)

Class I – XII

Periods Timings Duration  
*Class Assembly 08:00–08:05 05 mins  
 
 
1st Period 08:05–08:40 35 mins  
       
2nd Period 08:40–09:15 35 mins  
       
3rd Period 09:15–09:50 35 mins  
       
4th Period 09:50–10:25 35 mins  
       
Break 10:25–10:45 20 mins  
       
5th Period 10:45–11:20 35 mins  
       
6th Period 11:20–11:55 35 mins  
       
7th Period 11:55–12:30 35 mins